Login

 

In mijn salon bent u in goede handen!
In 1989 rondde ik de Parfumerievakopleiding af en behaalde ik het middenstands/ ondernemersdiploma. Ik was toen 18 jaar. 2 jaar later volgde het diploma Schoonheidsverzorging. Op mijn 21e ben ik full-time gaan werken bij parfumerie Douglas in Tilburg, na 6 jaar in de drogisterijbranche gewerkt te hebben. Tijdens de 12 jaar bij Parfumerie Douglas, ben ik mijn eigen salon begonnen. In het begin, in 1993, alleen in de avonduren, maar al snel werd dat full-time.

In de periode dat ik bij Douglas heb gewerkt, heb ik veel opleidingen genoten van gerenommeerde merken, alle op het gebied van huid en visagie. Ik noem bv. Chanel, Shiseido, Yve Saint Laurent, Estée Lauder, Clinique, Dior, Biotherm en Helena Rubinstein.

In 2002 heb ik de voortgezette opleiding "Schoonheidsverzorging voor huidtherapeute en docente" afgerond. Hier kwamen verschillende onderdelen aan te pas, zoals: medische camouflagetherapie (voor brandplekken, littekens, ed.), psychologie, diathermie/blendontharing (electrisch ontharen), massages pincements volgens de DR Jacketmethode, lymfedrainage (voor gezicht, vochtophoping afvoeren), medische kennis gericht op de huid en huidziekten, acnébehandeling.
Door dit alles ben ik beter in staat een goed advies te geven mbt. huidverbetering, of bijvoorbeeld een goede behandeling voor een zieke huid te geven.
In mijn salon werken we dan ook niet met apparaten en inspuitingen ed, maar hebben we gekozen voor huidverbeterende producten. Door middel van goede behandelingen en een goed programma voor thuisgebruik willen we de huid weer zelf laten werken. Hierdoor wordt een beter resultaat behaald dan door het gebruik van huidvreemde stoffen; je weet tenslotte nooit wat dergelijke stoffen op den duur voor een effect zullen hebben.

Met mijn jarenlange ervaring in de parfumeriebranche en alle cursussen en opleidingen die ik gevolgd heb, kan ik zeggen dat we, met de merken die we in de salon gebruiken, succesvolle behandelingen kunnen toepassen!

Anne

Anne van Nuland

Uw schoonheidsspecialisteSalon

Schoonheidssalon

 

Salon

Rust en ontspanningSalon

Wellness behandelingSalon

Aandacht en kwaliteit

De service van Anne


Check Gratis verzending
Check Snelle levering
Check Gratis samples
Check Professioneel advies
Check Veilig en gemakkelijk betalen via iDeal

Veilig en gemakkelijk betalen via iDeal

Kerst- en relatiegeschenken


Verrassende geschenken voor zowel dames als heren, met persoonlijke aandacht, een uitgebreid assortiment, luxueuze en bijzondere merken, met daarbij een passend advies en voor de juiste prijs.
Informeer naar de mogelijkheden via:

073 - 532 47 24 / info@schoonheidssalonanne.nl

Schoonheidssalon Anne


Schoonheidsspecialiste Anne van Nuland
Cronenakker 1
5391 GE Nuland
073 - 532 47 24
info@schoonheidssalonanne.nl

KvK 17105153 / Algemene voorwaarden