Behandelingen

U wilt dat uw huid er gezond en verzorgd uitziet. Samen zorgen we hiervoor.
Er is veel mogelijk om de conditie van uw huid te verbeteren en gezond te houden. Graag adviseer ik u over een goede behandelingen voor uw huid met het gebruik van exclusieve producten. Tijdens uw bezoek aan mijn salon bepalen we samen uw doel en gaan we resultaatgericht aan het werk.

U kunt kiezen voor diverse behandelingen met de merken:
Maria Galland en La Colline.
Het merk en de behandeling die het beste passen bij u en uw huid bepalen we samen.
Ieder merk laat sterke verbeteringsresultaten zien.


Advies op maat

Iedere persoon is anders en geen huid is hetzelfde. Ik geef u daarom een advies wat specifiek voor uw huid geldt. Met exclusieve producten voor het reinigen en verzorgen, komt uw huid in een verbeterde conditie. Zo voelt u zich daadwerkelijk prettiger in uw vel. De persoonlijke keuzes voor uw behandeling en producten zorgen voor het resultaat dat u wilt bereiken.

Make-up Poeder | Schoonheidssalon Anne Nuland | Exclusieve Huidverbetering

Een ontspannend massageritueel dat begint met een reiniging in de diepte en een peeling, bereidt de huid voor op de behandeling die daarna volgt.

Opties & Prijzen
Make-up Poeder | Schoonheidssalon Anne Nuland | Exclusieve Huidverbetering

De productrange van La Colline biedt verschillende lijnen zodat voor iedere anti-aging wens, van mannen en vrouwen, een oplossing bestaat.

Opties & Prijzen

Klassieke behandelingen

” Natuurlijk kunt u bij mij terecht voor de klassieke behandelingen zoals: epileren, harsen, peeling, stomen, maskers. Bij alle gezichtsbehandelingen is epileren of harsen al inbegrepen. Ook voor mannen zijn er tal van mogelijkheden. “

Opties & Prijzen

Anastasia brow treatment

” Met deze behandeling voor uw wenkbrauwen krijgt u een bijzonder mooie en krachtige look. Speciale wax brengt model in uw wenkbrauwen volgens de filosofie van Anastasia. Interesse? Bel of mail voor de mogelijkheden. “

Opties & Prijzen

Beauty Angel

Beauty Angel is een innovatief concept van licht- en wellness therapie. Het vervult de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging. Het licht van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron.

Opties & Prijzen