Make-up Poeder | Schoonheidssalon Anne Nuland | Exclusieve Huidverbetering

La Colline

De productrange van La Colline biedt verschillende lijnen zodat voor iedere anti-aging wens, van mannen en vrouwen, een oplossing bestaat.

” Dit Zwitserse cosmeticamerk biedt het ultieme anti-aging programma aan op basis van celtherapie. La Colline stimuleert uw huid om zelf te werken, waardoor deze zichtbaar gaat stralen. “

La Colline: pionier op het gebied van collageenmaskers

La Colline is pionier op het gebied van collageenmaskers waarmee de cellulaire biomatrix wordt gestimuleerd. Het resultaat: een stevige huid. De bijzondere salonbehandelingen zorgen voor een optimaal anti-aging effect. De innovatieve formules zijn gebaseerd op actieve ingrediënten uit de biotechnologie, gecombineerd met botanische extracten, zodat een langdurig en zichtbaar resultaat wordt gegenereerd.

Naast de innovatieve formules en wetenschappelijke basis van de producten, wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de texturen. Deze unieke kenmerken vormen de pijlers van de productseries zodat ze met recht excellente premium anti-aging skincare worden genoemd.
Het succes van La Colline reikt tot ver over de Zwitserse grenzen, waar de producten worden ontwikkeld, en het merk is nu een wereldbekend expert op het gebied van anti-aging.

La Colline | Schoonheidssalon Anne Nuland | Exclusieve Huidverbetering

Prijzen

De prijs van La Colline-behandelingen varieert van € 98,00 tot € 189,00.

Afspraak maken