Huidverbetering, verzorging, make-up en accessoires; u bent bij mij aan het goede adres.

Advies nodig?

 

Huidverzorgingsproducten

Ik werk in de behandelingen met de merken Maria Galland en La Colline. De producten van deze merken hebben ieder hun eigen specifieke werking voor huidverbetering en verzorging.

 

Cadeaubonnen en relatiegeschenken

Wilt u een cadeaubon kopen om iemand mee te verrassen? Deze zijn verkrijgbaar in diverse prijzen. Hierbij krijgt de ontvanger altijd een kleine attentie van een product uit mijn salon.
Ik stel graag een cadeaupakket samen voor u. Hierin mix ik verrassende geschenken met items die passen bij de ontvanger. Er is een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.
Bel of mail me voor het bestellen van een cadeaubon of cadeaupakket.

Ook kan ik uw onderneming voorzien van relatiegeschenken of kerstpakketten. Dit kan geheel op maat gemaakt worden tegen diverse prijzen. Bel of mail me gerust om uw wensen door te spreken.

Contact

 

Voor
de
man

Ook voor mannen is een goed verzorgde huid belangrijk. Heeft u specifieke huidproblemen die u wilt oplossen? Ik adviseer u graag over de beste producten en behandeling.

 

Op zoek naar een heerlijk ruikende eau de toilette?
In mijn salon verkrijgbaar:
de lekkerste herengeuren.

Contact

Jean d’ Arcel Homme

De complete verzorgingslijn van Jean d’ Arcel Homme: een lijn die niet uit veel producten bestaat, maar wel een complete verzorging voor de actieve man biedt.De uitstraling van snelle pakken en een actief leven zijn gecombineerd met een sportieve en elegante geur. Ook voor na het sporten is een heerlijke douchegel en deodorant opgenomen.
De dagelijkse verzorging kost niet veel tijd en de producten van Jean d’ Arcel  Homme geven uw veeleisende huid toch wat deze nodig heeft.

Jean d'Arcel Homme Sfeerfoto | Schoonheidssalon Anne | Nuland

Cellular for Men

Deze anti-aging mannenlijn van het Zwitserse merk La Colline, biedt 4 innovatieve producten die elkaar aanvullen, speciaal ontwikkeld om te zorgen dat de mannenhuid in perfecte conditie komt, er jonger uitziet en boordevol energie is.

La Colline is een exclusief huidverzorgingmerk dat technische expertise combineert met de hoogst mogelijke kwaliteit in haar producten. Deze technische kennis wordt aangevuld met hoogwaardige behandelingen voor het instituut, geïnspireerd door Aziatische tradities. Juist deze mix van culturen maakt La Colline een werkelijk uniek huidverzorgingmerk. Betrouwbaar, effectief en verkrijgbaar in meer dan 25 landen in de wereld.

La Colline Cellular For Men | Schoonheidssalon Anne | Nuland

 

Van sieraden tot heerlijke geuren

In mijn salon zijn veel producten te koop om een ander (of uzelf) mee te verwennen. Zo heb ik schitterende sieraden van onder andere het merk iXXXi, heerlijke parfums, Marc Inbane tanning spray, mooie tassen, make-up van diverse merken en nog veel meer. Kom gerust langs!