” In mijn schoonheidssalon in Nuland kunt u zich laten verwennen met een schoonheidsbehandeling. Ik adviseer u graag over de beste behandeling voor uw huid.”

Schoonheidssalon Anne
Exclusieve huidverbetering

Cronenakker 1
5391 GE Nuland
073 – 532 47 24

06 – 83 33 76 22
info@schoonheidssalonanne.nl

Wilt u een behandeling boeken?

Afspraak maken

Neem contact met mij op voor een afspraak, bestelling of vraag. Dat kan telefonisch of per email. U kunt ook het contactformulier op deze pagina gebruiken. Na ontvangst neem ik snel contact met u op.

   

  Ik heb de leukste baan van de wereld!
  Als ik een klant blij kan maken met een verbeterde huid, is mijn missie geslaagd.

  Bij mijn schoonheidssalon in Nuland kunt u zich laten verwennen met een schoonheidsbehandeling. Ik gebruik de gerenommeerde merken: Systéme Dermatologique, Maria Galland en La Colline. Deze merken treffen doel bij de huid die verbeterd of gezonder kan worden.

  Anne van Nuland | Schoonheidssalon Anne Nuland | Exclusieve Huidverbetering

  Achtergrond en werkwijze
  De opleidingen en werkervaring in de schoonheids- en huidverzorging die ik heb, zijn de basis voor de exclusieve huidverzorging die ik u kan bieden. Elk jaar volg ik diverse bijscholingen en workshops om mijn kennis op peil te houden. De ontwikkelingen van de diverse exclusieve merken waarmee ik werk, volg ik op de voet. Zo kan ik continue de beste adviezen geven voor uw huid.

  Ik heb de Parfumerievakopleiding, het middenstandsdiploma en het diploma Schoonheidsverzorging behaald. Mijn eerste baan was bij parfumerie Douglas en hier ontstond mijn wens om een eigen salon te starten. In 1999 volgde ik de opleiding Schoonheidsverzorging en huidtherapeute en docent. Hierin kwam aan de orde:

  • Medische camouflagetherapie (voor brandwonden, littekens e.d.)
  • Psychologie
  • Diathermie/blendontharing (elektrisch ontharen)
  • Massages pincements volgens de DR Jacketmethode
  • Lymfedrainage (voor gezicht, vochtophoping afvoeren)
  • Medische kennis gericht op de huid en huidziekten
  • Acnébehandeling
  Door mijn opleidingen en opgedane ervaring ben ik in staat om goed advies te geven over huidverbetering of een effectieve behandeling voor een zieke huid. Ik werk in de salon uitsluitend met verbeterende producten en werk niet met apparaten of inspuitingen. Door de gedegen behandelingen en een persoonlijk programma voor het thuis gebruiken van de producten gaat de huid zelf weer optimaal werken. Hierdoor behalen we het maximale resultaat.
  Sinds 1993 heb ik in mijn salon al veel klanten goed kunnen adviseren en behandelen én hierdoor veel loyale klantcontacten opgebouwd. Het is voor mij echt een passie om klanten te (blijven) helpen om een gezonde en verzorgde huid te krijgen en te behouden.