Login

 

Behoud de schoonheid van uw huid! De grote verscheidenheid aan cabineconcepten van MARIA GALLAND maken een individuele gezichtsverzorging mogelijk – voor elke behoefte, elk huidtype en elke leeftijd.


De top van de cosmeticawereld
Ervaar wat individuele schoonheid is met de koesterende en verzorgende gezichts- en lichaamsproducten van Maria Galland Paris. De grote verscheidenheid van deze producten maakt een individuele gezichts- en lichaamsverzorging mogelijk voor elke behoefte, elk huidtype en elke leeftijd.
Al meer dan 40 jaar levert Maria Galland maatwerk in individuele behandelconcepten. Verscheidene gezichtsbehandelingen beantwoorden precies aan uw wensen en de behoeften van uw huid. Wat overblijft is een fantastisch gevoel van totale ontspanning, perfecte verzorging en een absoluut gevoel van welbevinden.

De sleutel voor uw persoonlijk schoonheidsresultaat
De producten van Maria Galland behoren tot de absolute top van de cosmeticawereld. Weldadige massages, wellnessbehandelingen of intensieve kuren. De behandelingen van Maria Galland zijn een ontspannende, en tegelijkertijd een effectieve, korte vakantie voor de huid. De sleutel voor uw persoonlijk schoonheidsresultaat: de vakkundige handen van de Maria Galland-schoonheidsspecialiste, de producten op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten en jarenlange ervaring. Laat dus uw huid over aan Maria Galland en niet aan het toeval.

 Maria Galland


Soin Art de Peau
Het luxe verzorgingsprogramma van Maria Galland verlegt de grenzen voor de toekomst van de huid. Soin Art de Peau biedt nagenoeg het effect van een totale ‘Lifting’ dankzij gerichte toevoer van werkstoffen op het hoogste niveau.
Speciale fruitzuurconcentraten, een buitengewoon effectief werkstoffencomplex (o.a. vitamine A (retinol), vitamine C en vitamine E) en een intensief collageenvliesmasker stimuleren de collageen- en elastineproductie en de celvernieuwing.

Soin Masque Modelant
De behandelingsklassieker van Maria Galland: het zichzelf verwarmende masker met dieptewerking. Elke afzonderlijke huidzone wordt behandeld met speciale werkstoffen.
De perfecte strategie als oplossing voor alle schoonheidsproblemen in 3 varianten: intensief vochtherstel, effectieve anti-ageverzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere of gevoelige huid.

Rêves d'Amazonie
Het holistische wellness bodyconcept voor haar en hem leidt tot volmaakte ontspanning en innerlijke harmonie. Vijf rituele stappen in de behandeling (Amazonebad, weldadige peeling, een decent geurende oliemassage, een geheimzinnig prikkelende lichaamspakking en een frisse afsluitende verzorging) zijn individueel te combineren en nemen u mee op een reis voor de zintuigen.
Ontdek de overweldigende natuur van de Amazone – exclusieve werkstoffen en exotische geuren spoelen de hectiek van de dagelijkse stress weg en zorgen voor oneindige verten en nieuwe horizons.

De prijzen van Maria Galland-behandelingen variëren van € 72,00 tot € 195,00.


Naar de Maria Galland -producten >>

Maria Galland


Maria Galland


Maria Galland

De service van Anne


Check Gratis verzending
Check Snelle levering
Check Gratis samples
Check Professioneel advies
Check Veilig en gemakkelijk betalen via iDeal

Veilig en gemakkelijk betalen via iDeal

Kerst- en relatiegeschenken


Verrassende geschenken voor zowel dames als heren, met persoonlijke aandacht, een uitgebreid assortiment, luxueuze en bijzondere merken, met daarbij een passend advies en voor de juiste prijs.
Informeer naar de mogelijkheden via:

073 - 532 47 24 / info@schoonheidssalonanne.nl

Schoonheidssalon Anne


Schoonheidsspecialiste Anne van Nuland
Cronenakker 1
5391 GE Nuland
073 - 532 47 24
info@schoonheidssalonanne.nl

KvK 17105153 / Algemene voorwaarden